Friday, 30 May 2014

follower berjuta buat duit

jom sama-sama bergabung.. bergabung meletup !
hehehe .. aku nak jugak folower berjuta macam blog-blog top & hot.. Folower bnyak boleh dapat duit sikit. 

Jom jadi follower saya.. tinggalkan link blog anda d koman saya. nnti saya akan folow balik
sekian terimakash.. aslamualaikum..

sekadar penghias blog. kereta robek kena langgar.. hehehe 

Friday, 23 May 2014

Solla' alaikallah imam muda Najdi (Zikir terapi selawat)

imam muda Najdi
lihat video zikir imam Najdi

Siapa Pandai Buat Header Blog ???

Asslamualaikum.. nak mintak tolong kawan-kawan@ sain-sain blog yang mana pandai buat Header blog yang cantik-cantik atau power-power. Nak mintak tolong buatkan untk saya.
jangan risau tentang bayaran. dijamin selamat hihihi :-)

Hari tu saya buat header blog sendri guna photoshop.
laptop fomat hilang applikasi photoshop tu. nak downlond balik susah. hari tu amik dengan sain je aplikasi photoshop.. Kalau boleh tolong saya ajar cara download photoshop pn okey hihih

letok gamba sek dmo dehhh !

Sunday, 18 May 2014

Untuk Kau Isteri ku...

Untuk mu isteri ku yang jauh dimata dekat dihati. Ku merindui mu setiap waktu.. 

video